Desi initial eram tentat sa scriu un blog in genul “5 sfaturi pentru o nunta fabuloasa“ am zis sa incerc sa va ajut cu cateva sfaturi din experienta mea de fotograf, peste 250 de nunti, cum puteti sa va distrati in ziua nunti.

Ziua nuntii, cel putin in zona Moldovei, e un maraton de evenimente astfel incat e destul de complicat pentru voi sa nu fiti coplesiti de tavalugul de persoane cu care veti interactiona pe parcusul zilei nuntii.

ziua nuntii fotograf nunta

ORGANIZARE, ORGANIZARE si iar ORGANIZARE😊

Mare parte din succesul nuntii sta in buna organizare care implica de cele mai multe ori si putin stres dar atata timp cat stresul se opreste cu o zi inainte de ziua nuntii e ok.  In ziua nuntii incepand de dimineata de la coafor, machiaj, imbracatul mirilor trebuie sa zambim, sa punem in practica tot ce am pregatit in ultimele luni si sa incepem DISTRACTIA!!

Ar fi perfect ca in ziua nuntii sa stati cat mai mult timp unul langa celalalt, sa va tineti de mana, sa va zambiti si sa nu alergati sa incercati sa rezolvati cat mai multe lucruri. Lasati pe altii sa rezolve micile probleme, pentru voi astfel incat voi sa va focusati unul pe celalalt iar EMOTIA voastra sa primeze.

Ca fotograf in afara de jobul pe care il am de facut in ziua nuntii, voi fi langa voi ca prieten si voi avea grija sa va ajut cu sfaturi astfel incat sa fiti cat mai relaxati si sa va bucurati de ziua nuntii.