Daca portofoliul nostru va place si doriti sa aflati mai multe despre pachetele foto video inseamna ca ati ajuns unde trebuie.
Undeva mai jos gasiti detalii despre pachetul foto si  pachetul foto - video pentru nunta precum si un pachet customizabil pentru botezuri.

 

PACHETE FOTO VIDEO 2023 - 2024

PACHET NUNTA FOTO

 

Fotografii editate intre 800 - 1000

Prezenta mea pe parcursul intregii nunti

Sedinta foto in ziua nuntii

Scurt preview foto dupa nunta

Stick 32Gb in cutie lemn handmade

Optional:

+ album premium din piele

PACHET NUNTA FOTO VIDEO

 

Fotografii editate intre 800 - 1000

Prezenta mea si a unui videograf

Sedinta foto video in ziua nuntii

Scurt preview foto dupa nunta 

Montaj cinematic 3 ore FullHd

Clip Best Moments

Sunet recorder extern/lavaliera

Stabilizator de imagine motorizat 

Stick 64Gb in cutie lemn handmade

 

Optionale:

+ album premium din piele

+ filmare 4k

+ videograf suplimentar

PACHET BOTEZ

CUSTOMIZABIL

 

Fotografierea si filmare slujbei de botez

Fotografierea si filmarea petrecerei

Sedinta foto/video acasa/hotel etc

Sunet recorder extern/lavaliera

Albume fotocarte

🌿

Pentru a afla daca data nuntii sau botezului este disponibila si a primi imediat o oferta detaliata de tarife, ma puteti contacta prin una din urmatoarele variante:

OPTIONALE

FILMARE 4K

SEDINTE FOTO

FILMARE DRONA

ALBUME

album nunta Iasi fotograf Lucian Barboifotograf_iasi_botez_Lucian_Barboialbum botez Iasi Lucian Barboialbum botez Iasi fotograf Lucian Barboi

DE CE NOI?

Peste 250 de evenimente

+7 ani de experienta

Raport calitate-pret imbatabil

INTREBARI FRECVENTE

Ne poti oferi detalii despre albumele foto pentru nunta?

Deoarece nu am dorit sa fac vreun compromis referitor la albumele de nunta sau botez, am ales sa ofer clientilor mei doar albume fotocarte din materiale premium. Astfel, albumele sunt din piele naturala sau piele ecologica, cu insert din plexiglas pe coperta si au face-off de catifea neagra. Albumele sunt protejate intr-o cutie eleganta iar pentru realizarea colajelor este folosita hartie Fuji Silk Raster.

Veti fi prezenti pe intreaga durata a nuntii?

Da, voi fi prezent, impreuna cu colegii mei videografi, inca de la inceputul zilei, de la cadrele cu accesorii, imbracatul mirilor si terminand cu aruncatul buchetului etc. Intotdeauna comunicam si alegem impreuna cu mirii ora sosirii noastre pentru ca totul sa se desfasoare conform planului facut de miri.

Dorim sa facem starea civila intr-o zi diferita de ziua nuntii. Implica vreun cost suplimentar?

Daca se doreste sa se faca starea civila in alta zi acest lucru va implica plata unui tarif suplimentar. Deoarece avem weekend-urile cu evenimente contractate chiar si cu 2 ani inainte, recomand ca aceasta sa se faca in timpul saptamanii, in extra-sezon sau in perioade de post, pentru a putea fi prezenti.

Va deplasati si in afara orasului Iasi?

Bineinteles, avem anual nunti in judetele invecinate cu Iasi. Ne deplasam cu drag oriunde suntem solicitati: Neamt, Botosani, Bacau, Vaslui, Suceava etc 

Ne recomanzi sedintele foto „save the date”?

Cu siguranta astfel de sedinte sunt binevenite deoarece veti avea ocazia sa aveti amintiri frumoase si vom putea sa ne cunoastem mai bine.

Credem ca vrem sa colaboram dar mai avem nevoie de raspunsuri la cateva intrebari!

Nimic mai simplu. Folositi cu incredere pagina de contact sau mesaj direct pe pagina mea de facebook, unde imi puteti lasa un mesaj cu un minim de detalii cum ar fi data evenimentului si bineinteles cu ce va pot fi de folos. Raspund destul de repede la mesaje si email-uri, chiar foarte repede as spune 😃