🌿 

Dacă portofoliul nostru vă place și doriti să aflați mai multe despre serviciile oferite aici veți găsi detalii despre cele trei pachete foto video pentru nuntă precum și pachetul customizabil pentru botez.

Pachetele au fost configurate astfel încât să fie adaptate evenimentului vostru indiferent că este vorba despre un eveniment restrâns sau unul mare.

Numitorul comun este calitatea și nivelul premium al serviciilor oferite și toate acestea la un cost competitiv.

fotograf nunta Iasi

PACHETE NUNTĂ

SILVER

🌿

 

Fotografii editate minim 600 

Prezența mea ca fotograf

Ședintă foto în ziua nunții

1 Videograf

Montaj video 2 ore fullHD

Clip video "Best Moments"

Filmare dinamică cu ghimbal

Predare materiale Online

GOLD

🌿

 

Fotografii editate minim 800

Prezența mea ca fotograf

Ședintă foto în ziua nunții

1 Videograf

Montaj video 2-3 ore fullHD

Cadre Dronă DJI Mavic PRO

Album piele naturala 30x30cm

Album mini pocket bonus

Clip video "Best Moments"

Sunet recorder/lavalieră

Filmare dinamică cu ghimbal

Stick & cutie din lemn, handmade

PLATINUM

🌿

 

Fotografii editate minim 800

Prezența mea ca fotograf

Sedintă foto în ziua nunții

2 Videografi

Montaj video 3-4 ore fullHD

Cadre Dronă DJI Mavic PRO

Album piele naturala 30x30cm

Album mini pocket bonus

Clip video "Best Moments"

Sunet recorder/lavalieră

Filmare dinamică cu ghimbal

Stick & cutie din lemn, handmade

OPȚIONALE:

Filmare 4k

Foto "Save the Date"

Foto "After wedding"

Predare fotografii 10 zile

Stick și cutie lemn

Albume suplimentare  

 

foto-83
Lucian Barboi- fotograf albume nunta Iasi
album nunta Iasi fotograf Lucian Barboi
album nunta fotograf Iasi

🌿

Pentru botez avem un pachet foto video customizabil. Având în vedere că fiecare botez este unic in felul său, oferta se personalizează în funcție de dorințele voastre.

BOTEZ

-pachet customizabil-

 

Fotografierea slujbei de botez

Filmarea slujbei de botez

Fotografierea si filmarea petrecerii

Sedinta foto/video acasa/hotel etc

Albume fotocarte

Stick personalizat in cutie lemn

foto-54
fotograf-lucian-barboi-botez-iasi
fotograf botez Iasi

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

De ce să te alegem pe tine ca fotograf la nunta noastră?

Ziua nunții este cu sigurantă una din cele mai importante zile din viața voastră. Fiind o fire prietenoasă îmi va fi ușor să mă mulez pe personalitatea voastră astfel fotografiile vor reflecta emoțiile și tot ce este mai frumos din ziua nunții. Comunicarea și atenția la detalii mă caracterizează astfel iți promit că voi asculta dorințele voastre conturând o poveste frumoasă prin intermediul fotografiilor. 

La sedința foto, vă voi aseza în poziții și ipostaze cât mai frumoase, iar în restul nunții, voi încerca să nu ies în evidență, deoarece, cele mai frumoase și pline de emoție fotografii ies atunci când nu îmi veți simți prezența, atunci cand veți fi 100% naturali. Vă voi pune la dispoziție toate informațiile acumulate ca fotograf în ultimii 10 ani, vă voi ajuta să faceți un program al nunții care să vă avantajeze și inclusiv dacă îmi cereți vă voi ajuta cu recomandari de furnizori de top pentru nuntă.

 

Respectarea termenilor de predare !

Veți ști încă de la început perioada când veți primi produsele, aceasta fiind trecută în contract. Am dezvoltat în ultimii ani o metodă prin care mirii văd în timp real la ce nuntă suntem cu editatul, ce am predat și câte nunți mai sunt până ajungem la a lor.

Ne poți oferi detalii despre albumele foto pentru nuntă?

Deoarece îmi doresc să aveți un album de la nunta voastră, puteți alege în funcție de preferințe dintre mai multe dimensiuni și materiale. Astfel, albumele pot fi din piele naturală sau piele ecologică. Toate au insert din plexiglas pe copertă și catifea pe interiorul coperții. Albumele de nuntă sunt din gama premium (piele adusă din Italia) astfel vor bucura privirea multor generații. Acestea sunt protejate într-o cutie elegantă iar pentru realizarea colajelor este folosită hărtie Fuji Silk Raster.

Vei fi prezent pe întreaga durată a nunții?

Da, voi fi prezent, împreună cu colegul sau colegii mei videografi, încă de la începutul zilei, de la cadrele cu accesorii, îmbracatul vostru și terminând cu aruncatul buchetului etc. Întotdeauna comunic și aleg împreună cu voi ora sosirii noastre pentru ca totul să se desfășoare conform planului făcut de voi.

Oferi reduceri la pachetele de nuntă?

Da, dacă data nunții voastre este în intervalul Ianuarie - Aprilie, Octombrie - Decembrie vă pot oferi un discount din prețul întreg al pachetului de nuntă ales! 

Te deplasezi și în afara orașului Iași?

Bineînțeles că da, avem anual nunți în județele învecinate cu Iași. Ne deplasăm cu drag oriunde suntem solicitați: Neamț, Botoșani, Bacău, Vaslui, Suceava etc 

Ne recomanzi ședințele foto „Save the Date”?

Cu siguranță astfel de ședinte sunt binevenite deoarece veți avea ocazia să aveți fotografii frumoase. Vom putea să ne cunoaștem mai bine, astfel că, în ziua nunții, interacțiunea dintre mine ca fotograf și voi ca miri va fi mult mai naturală și productivă.

Vrem să colaborăm. Cum aflăm toate detaliile?

Nimic mai simplu. Folosiți cu încredere pagina de Contact sau prin mesaj direct pe pagina mea de Facebook, unde îmi puteți lăsa un mesaj cu un minim de detalii cum ar fi data si locația evenimentului pentru a verifica disponibilatea. Răspund destul de repede la mesaje și email-uri, chiar foarte repede aș spune 😃

foto video Iasi Nunta

Peste 250 de evenimente

Termeni de predare respectați

Raport calitate-preț imbatabil