🌿 

 

Dacă portofoliul nostru foto sau video vă place și doriti să aflați mai multe despre serviciile oferite aici veți găsi detalii despre pachetele pentru nuntă și botez. Pachetele au fost configurate astfel încât să fie adaptate evenimentului vostru indiferent că este vorba despre un eveniment restrâns sau unul mare.

Cu ce mă mândresc?

 

Peste 300 de evenimente fotografiate

Echipă de videografi cu experiență

Termeni de predare respectați

Echipamente noi

Raport calitate preț imbatabil

 

pachete nunta fotograf

PACHETE NUNTĂ 2025-2026

MAGIC

foto

 

900 - 1100 fotografii

Ședintă foto în ziua nunții

Album piele 30x60cm

Album mini pocket 

Stick usb în cutie lemn 

 

BRONZE

foto-video

 

700 - 900 fotografii

Ședintă foto în ziua nunții

1 Videograf - SONY A7SIII

Montaj video 2 ore fullHD

Clip video "Best Moments"

Filmare dinamică cu ghimbal

Predare materiale Online

SILVER

foto-video

 

900 - 1100 fotografii

Ședintă foto în ziua nunții

1 Videograf - SONY A7SIII

Montaj video 2-3 ore fullHD

Cadre dronă

Album piele 25x50cm

Album mini pocket

Clip video "Best Moments"

Sunet recorder/lavalieră

Filmare dinamică cu ghimbal

Stick usb în cutie lemn  

GOLD

foto-video

 

900 - 1100 fotografii

Ședintă foto în ziua nunții

2 Videografi - SONY A7SIII

Montaj video 3-4 ore fullHD

Cadre dronă 

Album piele 30x60cm

Album mini pocket

Clip video "Best Moments"

Sunet recorder/lavalieră

Filmare dinamică cu ghimbal

Stick usb în cutie lemn  

SERVICII EXTRA

 

Foto "Save the Date" 

Foto "After wedding" 

Stare civilă în altă zi 

Albume suplimentare 

NEW! Filmare 4k

Stick usb suplimentar  

🌿

Pentru a vă trimite o ofertă personalizată pentru nuntă vă invit să îmi lăsați un mesaj cu data și locația evenimentului sau orice informație considerați că e relevantă.

Email: barboilucian@gmail.com

Telefon/Whatsapp: 0746 772 938

Mesaj pe Facebook

BOTEZ

🌿

Pentru botez am un pachet foto video customizabil. Având în vedere că fiecare botez este unic in felul său, oferta se personalizează în funcție de dorințele voastre.

fotograf botez Iasi
foto-254
foto-54

PACHET BOTEZ

customizabil

 

Fotografierea slujbei de botez

Filmarea slujbei de botez

Fotografierea și filmarea petrecerii

Ședintă foto acasă

Album fotocarte

Stick personalizat în cutie lemn

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

foto-192
sedinta foto iasi Lucian Barboi
facebook-foto-1-26

Ne recomanzi ședințele foto „Save the Date” sau "After Wedding"

 

Cu siguranță astfel de ședinte sunt binevenite deoarece veți avea ocazia să aveți fotografii frumoase. La sedintele "save the date" vom putea să ne cunoaștem mai bine, astfel că, în ziua nunții, interacțiunea dintre mine ca fotograf și voi ca miri va fi mult mai naturală și productivă.

Preferatele mele sunt ședintele foto de după nuntă deoarece nu mai este presiunea din ziua nunții și putem fi creativi. La această ședintă ne putem deplasa în diferite locații, relaxați până ies acele cadre cu efect "woow" 😀 

De ce să te alegem pe tine ca fotograf la nunta noastră?

 

Ziua nunții este cu sigurantă una din cele mai importante zile din viața voastră. Fiind o fire prietenoasă îmi va fi ușor să mă mulez pe personalitatea voastră astfel fotografiile vor reflecta emoțiile și tot ce este mai frumos din ziua nunții. Comunicarea și atenția la detalii mă caracterizează astfel iți promit că voi asculta dorințele voastre conturând o poveste frumoasă prin intermediul fotografiilor. 

La sedința foto, vă voi aseza în poziții și ipostaze cât mai frumoase, iar în restul nunții, voi încerca să nu ies în evidență, deoarece, cele mai frumoase și pline de emoție fotografii ies atunci când nu îmi veți simți prezența, atunci cand veți fi 100% naturali. Vă voi pune la dispoziție toate informațiile acumulate ca fotograf în ultimii 10 ani, vă voi ajuta să faceți un program al nunții care să vă avantajeze și inclusiv dacă îmi cereți vă voi ajuta cu recomandari de furnizori de top pentru nuntă.

Respectarea termenilor de predare !

Veți ști încă de la început perioada când veți primi produsele, aceasta fiind trecută în contract. Am dezvoltat în ultimii ani o metodă prin care mirii văd în timp real la ce nuntă suntem cu editatul, ce am predat și câte nunți mai sunt până ajungem la a lor.

Ne poți oferi detalii despre albumele foto pentru nuntă?

 

Deoarece îmi doresc să aveți un album de la nunta voastră, puteți alege în funcție de preferințe dintre mai multe dimensiuni și materiale. Astfel, albumele pot fi din piele naturală sau piele ecologică. Toate au insert din plexiglas pe copertă și catifea pe interiorul coperții. Albumele de nuntă sunt din gama premium (piele adusă din Italia) astfel vor bucura privirea multor generații. Acestea sunt protejate într-o cutie elegantă iar pentru realizarea colajelor este folosită hărtie Fuji Silk Raster.

Vei fi prezent pe întreaga durată a nunții?

 

Da, voi fi prezent, împreună cu colegul sau colegii mei videografi, încă de la începutul zilei, de la cadrele cu accesorii, îmbracatul vostru și terminând cu aruncatul buchetului etc. Întotdeauna comunic și aleg împreună cu voi ora sosirii noastre pentru ca totul să se desfășoare conform planului făcut de voi.

Te deplasezi și în afara orașului Iași?

 

Bineînțeles că da, avem anual nunți în județele învecinate cu Iași. Ne deplasăm cu drag oriunde suntem solicitați: Neamț, Botoșani, Bacău, Vaslui, Suceava etc 

Vrem să colaborăm. Cum aflăm toate detaliile?

 

Nimic mai simplu. Folosiți cu încredere pagina de Contact sau prin mesaj direct pe pagina mea de Facebook, unde îmi puteți lăsa un mesaj cu un minim de detalii cum ar fi data si locația evenimentului pentru a verifica disponibilatea. Răspund destul de repede la mesaje și email-uri, chiar foarte repede aș spune 😃

fotograf Iasi Nunta
foto video Iasi Nunta

Îți mulțumesc pentru vizită și sper să ne cunoaștem în curând!

Eu, personal, abia aștept! 😊